Amasya Üniversitesi 15. Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenliği Etkinlikleri kapsamında Fakültemiz öğrencilerinden Ece Durmaz'ın başkanlığında, yönetim ekibinde Melike Çabuk, Dilara Yaşar, Esra Toprak, Zeynep Topal, ve Esra Kavaklıoğlu’nun yer aldığı, Dr.Ögr.Üyesi Özge Aytaç 'ın akademik danışmanlığı yürüttüğü Kent Kaşifleri öğrenci kulübü tarafından “Renklerle Doğaya Dokunuş” Atölyeleri düzenlenecektir.

Teması “Doğa İçin Çiz” olan Renklerle Doğaya Dokunuş: Taş Boyama Atölyesi, Amasya Üniversitesi Kütüphane Binası yanında kurulacak stant ta 6 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.30’da başlayacaktır.

Teması “Doğa İçin Sanat” olan Renklerle Doğaya Dokunuş: Saksı Boyama ve Tohum Ekim Atölyesi, Amasya Üniversitesi Kütüphane Binası yanında kurulacak stant ta 10 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.30’da başlayacaktır.

Tüm öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz etkinliğe davetlidir.

Atölye afişine erişmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

2324_ii_kent-kasifleri_atolye_renklerle-dogaya-dokunus.jpg (1123×1587) (amasya.edu.tr)