Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Yaz Stajı ile ilgili DUYURU

Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı Bölümü Yaz Stajı ile ilgili önemli duyuru

KPM 212 kodlu Yaz Stajı yapacak 2. Sınıf öğrencileri öğrencilerimizin dikkatine

Yaz Stajı ile ilgili belge ve formları [Staj Yönergesi, Staj Defteri, Staj Bilgi Formu, Staj Kabul Formu ve Kurum Değerlendirme Formu] aşağıda verilen bağlantılardan indirebilirsiniz. Lütfen “Staj Yönergesi”ni dikkatlice okuyunuz.

Yaz Stajı yapabilmek için gerekli ön şartları sağlayan öğrencilerimizin;

• Staj Kabul Formu”nu doldurup en geç 04 Haziran 2018 tarihine kadar Öğrenci İşleri sorumlusu Duran Aday’a teslim etmeleri
  • Staja başlamadan önce Öğrenci İşlerinden “Staj Sicil Fişi”ni almayı unutmamaları
  • Staj yapılan süre boyunca “Staj Defteri”ni günlük doldurmaları

önemle rica olunur.

NOT: Staja başlamadan önce yapılması gereken bürokratik bazı işlemleri açıklamak üzere Öğrenci İşleri SorumlusuDuran ADAY 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 13:30’da Stüdyo 1’de sunum yaparak uygulamalı bir biçimde anlatacaktır.

Stajınızı bitirdiğinizde; staj yaptığınız kurum tarafından doldurulması ve Bölüm Başkanlığına kapalı zarfta ulaştırılması gereken "Kurum Değerlendirme Formu"nu kurum yetkililerine iletmeyi lütfen unutmayınız.

Mesleki kariyeriniz için önemli deneyimler kazanacağınız staj döneminizin verimli geçmesi dileğiyle tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Bölüm Başkanı

Dr. Öğr. Üy. Bige ŞİMŞEK İLHAN