Mimarlık Fakültesi 2. Geleneksel Öğrenci Çalışmaları Sergisi Düzenlendi

Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı sergi açılışı Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirildi.

2324_II_Fk_Sergi_2_2 2324_II_Fk_Sergi_2_3

Sergiye, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Şenol Şeker, il protokolü, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

2324_II_Fk_Sergi_2_4 2324_II_Fk_Sergi_2_5

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, sergide, öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyerek, başta Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Şenol olmak üzere emeği geçen akademik ve idari personel ile geleceğin mimarları öğrencilere teşekkür etti. Mimarlık Fakültesinin yaptığı çalışmalardan gurur duyduğu dile getiren Rektör Turabi, Mimarlık Fakültesinin Amasya Üniversitesi ve Amasya için önemli olduğunu ve bu tür etkinliklerin Şehir-Üniversite iş birliğine katkı sağlayacağını dile getirdi.

2324_II_Fk_Sergi_2_6 2324_II_Fk_Sergi_2_7

Sergi açılışında, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Bilici ile Dr. Öğretim Üyesi Burcu Akbulut Bilici tarafından katılımcılara müzik dinletisi de sunuldu.

Sergi, 30 Haziran 2024 tarihine kadar Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanı’nda açık kalacak.

2324_II_Fk_Sergi_2_8 2324_II_Fk_Sergi_2_9

(Alıntı: Amasya Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü