Staj İle İlgili Duyuru

1) Staj formları doldurulup ve tüm imza ve mühürler tamamlanıp en geç 18.05.2018 tarihine kadar Öğrenci İşleri sorumlusu Duran Aday’a teslim edilecektir. Bu belgelerin doldurulup olabilecek en erken tarihte verilmesi tavsiye edilmektedir. Bu sayede staj yapacağınız büro veya resmi kurumla ilgili işlemlerinizi daha erken tamamlamış olursunuz.

2) Staja başlamadan önce yapılması gereken bürokratik bazı işlemler bulunmaktadır. Nisan ayının ilk haftası içinde Öğrenci İşleri Sorumlusu Sn. Duran ADAY bu işlemleri size uygulamalı olarak tanıtacaktır.

3) Okul bittiğinde staj yerlerinize gitmeden önce Mimarlık Fakültesi Öğrenci İşlerinden Staj Sicil Fişini alabilirsiniz. Staj defterini ise Fakültemiz web sayfasından indirebilirsiniz.

4) Staja başlamadan önce Mimarlık Fakültesi Staj Yönergesini mutlaka dikkatlice okuyunuz. Yönerge staj defteri içinde de yer almaktadır.

İlgili Formları aşağıdan indirebilirsiniz.

Staj Formu

Staj Defteri