Tek ders sınavına girme koşullarını sağlayan öğrencilerin, aşağıda verilen dilekçe örneğine uygun olarak yazacakları ıslak imzalı dilekçeyi, Mimarlık Fakültesi Dekanlığı'na iletmeleri gerekmektedir. İşlemlerin hızlı ilerleyebilmesi açısından dilekçenizi 0358 250 00 47 numaraya fakslamanız sonrasında da dilekçenizi posta yoluyla aşağıdaki adrese iletmeniz gerekmektedir.

Dilekçenize mutlaka transkriptinizin güncel halini ekleyiniz.

Pandemi sürecinde yürütülecek sınavlar için özel koşullar söz konusu olabilir. Lütfen yönlendirmeleri dikkatlice okuyup, takip ediniz...

Tek Ders Sınavı ile ilgili önemli gün ve saatler aşağıda belirtilmiştir:

Dilekçe İletme için Son Tarih: 21 Temmuz 2020  Saat: 15:00

Posta Adresi: Amasya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 05100 Merkez/AMASYA

Tek Ders Sınavı: 24 Temmuz 2020

Tek ders sınavı başvuru dilekçesini indirmek için tıklayınız.

NOT: Sınav saati ve sınav ile ilgili bütün detaylar, tek ders sınavının açılacağı dersin sorumlusu tarafından duyurulacaktır.

Yukarıda belirtilen kapsam doğrultusunda iletişim ile ilgili bütün sorumluluk öğrenciye aittir.